Contacte | Picasee
Picasee

Contacte

Sucursala Picasee

Picasee.ro

Josefa Tomáška 1317

Rokycany 337 01

Republica Cehă

Adresa pentru reclamații și retrageri de la contractul de cumpărare

Datele de facturare

Student-eShop.cz s.r.o

Dukelská 188/41

Kraslice 358 01

Republica Cehă

shop.contact.dic: general.invoice_information.dic

Înregistrată în secțiunea C.28750 la Curtea Registrului din Plzen

Datele de contact

Informaţii bancă

UniCredit Bank Romania

IBAN: RO45BACX0000002254034000

BIC/SWIFT: BACXROBU

S-ar putea să vă placă

Starea comenzii

puteţi verifica aici. Dacă este necesar în secţiunea Contul meu, unde puteți vedea starea tuturor comenzilor dvs. Veți afla astfel în ce stare se află comanda în prezent sau dacă a fost deja plătită. Și în cazul întrebărilor suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin intermediul formularului de contact.

Factură - document fiscal

este trimisă întotdeauna la adresa de e-mail la primirea plății. Încercăm să salvăm mediul înconjurător prin urmare nu imprimăm facturi :). Factura poate fi găsită deasemenea la detaliile comenzii.

Modificarea comenzii

după ce a fost deja trimisă nu este posibilă. Dar dacă ne sunaţi sau ne trimiți cerere, o vom modifica cu drag pentru dvs. E de ajuns să ne spuneţi numărul comenzii și modificarea dorită.

Anularea comenzii

este posibilă doar dacă comanda nu a fost încă pregătită. De aceea nu întârziați cu anularea. Anularea se poate face la detaliile comenzii sau prin trimiterea unei cereri prin formularul de contact.

Înlocuirea mărfurilor

Dacă trebuie să înlocuiți produsul achiziționat cu altul. Vă rugăm să completați acest formular, unde veți obţine informații suplimentare necesare pentru a expedia coletul și a schimba produsele achiziționate.

Retragerea de la contractul de cumpărare

prin completarea acestui formular, unde veți obţine și alte informații necesare pentru expedierea coletului.

Reclamaţii

Pentru a depune o reclamație completaţi acest formular, unde veți obţine și alte informații necesare pentru soluţionarea reclamației.. În caz de nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau prin formularul de contact.

Picasee ULTIMATE case
Spring SALE -33% OFF