Ambalaj telefon mobil cu fotografie proprie / motiv | Picasee
Picasee

O calitate, care te va entuziasma

Garanție pe viață

Susținem calitatea produselor noastre

Livrare rapidă

Expediem mărfurile în termen de 24 de ore.

Ambalaj de cadou

Fiecare pachet într-o cutie din lemn de lux este gratuit

Design de lux

Accesoriu la modă pentru telefon

Evaluat de clienții noștri

 Vedeți toate evaluările
Evaluat de clienți
ieri
Client verificat

Ce vezi, aia primesti! Husa e top din punct de vedere calitativ. Recomand.

Evaluat de clienți
înainte de 8 zile
Client verificat

Desi adresa mentionata de mine pentru livrare a suferit modificari nejustificate datorita celor ce livreaza (au gresit localitatea si judetul din Bucuresti in Ilfov) , produsele au fost excelente, calitate foarte buna, exact ca in poza. Serviciul de relatii cu clientii, foarte bun si prompt (daca spune ca te suna, chiar daca e peste program, te suna) , doar aveti grija la intervalul orar... Mai multe detalii » de apelare, este mai scurt decat credeti. Sunt foarte multumita si deja imi aleg design pentru comanda de luna viitoare

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei Decizia s-a bazat pe o incredere oarba in alti oameni. Comentariile (si bune si mai putin bune) m-au indrumat spre acest magazin online. Calitatea produselor mi-a trezit interesul.

Evaluat de clienți
înainte de 12 zile
Client verificat

Foarte bune!

Motivul pentru care ați cumpărat de la ei Știam siteul!

 Dacă pe Picasee nu vă veţi alege o carcasă proiectată de designerii noștri, nu este nici o problemă. Deoarece vă puteţi proiecta carcasa pentru telefonul dvs. mobil cu fotografie proprie sau motiv. Mai sus alegeți modelul de telefon pentru care doriți să creați carcasa cu fotografie proprie, apoi în aplicația noastră, mereu la îndemână, trebuie doar să încărcați fotografia sau orice alt motiv și să o așezați în poziția dorită. Apoi noi vom produce carcasa (de obicei în decurs de 24 de ore) şi mai mult, o vom ambala într-o cutie din lemn cadou. :)