Husă, carcasă sau copertă: Cum să vă protejați cel mai bine telefonul mobil | Picasee
Picasee

De câte ori v-ați scăpat telefonul pe jos? Doar un moment de neatenție și aveți ecranul sau camera telefonului fisurată. V-ați pus din greșeală cheile în buzunar și ați făcut o julitură urâtă. Un telefon scump cu zgârieturi pe ecran nu va fi de niciun folos. Ca să nu mai vorbim de legile rapidității, în care telefoanele mobile cad atât de prost încât chiar că îți poți cumpăra unul nou.

Citiți, cum să vă protejați cel mai bine atât telefonulcât și portofelul, și să nu irosiți bani pe reparații costisitoare. Aflați ce tipuri de huse pentru telefoane mobile există, care sunt diferențele, care sunt avantajele și dezavantajele fiecărui tip. După ce veți citi articolul nostru, veți ști cu siguranță ce tip de protecție este cea mai bună pentru dumneavoastră.

 Husă cu design elegant Pink liquid pentru telefon mobil

Protejați-vă telefonul cu un design elegant husă pentru telefon mobil Pink liquid

Pe lângă protecție, husa vă pune în evidență personalitatea.

Alegeți o husă de calitate pentru telefonul mobil care să devină și un accesoriu de bun gust și cartea de vizită care vă evidențiază personalitatea.

Cel mai bine este să aveți mai multe huse de telefon și să le rotiți în funcție de ocazie:

  1. Creați o husă veselă cu o fotografie a celor dragi pentru petrecerea timpului libercare vă vor face fericit.
  2. Seriozitate la locul de muncă și evenimente culturale importante.
  3. În funcție de pasiunile dvs. - pentru ciclism, alergare, motocicletă sau impermeabil pentru scufundări, de exemplu.

SUGESTIE: Alegeți dintre husele concepute de designerii noștri sau creați-vă propria husă.

Este mai bună o husă, o carcasă sau o copertă pentru telefonul mobil?

Nu există un singur tip de protecție a telefonului care să fie în mod clar cel mai bun pentru toată lumea. Fiecare trebuie să își găsească propria opțiune. Atunci când alegeți o carcasă de telefon mobil în general, cu cât protecția este mai mare, cu atât este mai puțin practică. Vă vom sfătui cum să găsiți un echilibru între practicitate și protecție.

Când să cumpărați o husă pentru telefonul mobil

Ați investit o mulțime de bani în telefonul dvs. Nimic nu vă supără mai mult decât să vi se strice un telefon nou-nouț. Vă recomandăm să achiziționați o husă și o sticlă de protecție atunci când cumpărați un telefon nou.

SUGESTIE: Dotați-vă telefonul cu sticlă de protecție de înaltă calitate pentru ecranul și obiectivul camerei foto.

Ca orice altceva, husa se uzează odată cu utilizarea. Îi puteți prelungi durata de viață cu o îngrijire adecvată. Praful poate pătrunde între ea și telefon, așa că este o idee bună să o curățați din când în când..

Diferența de bază: carcasă versus husă

Carcasa și husa telefonului mobil protejează împotriva deteriorării, face telefonul mobil mai rezistent și mai stabil. De obicei, carcasa este mai bună din punct de vedere al protecției, iar husa din punct de vedere practic. Mai jos veți afla care sunt avantajele și dezavantajele, precum și care este soluția potrivită.

Husă pentru telefon mobil cu design Dark geometry

Husa pentru telefonul mobil cu design Dark geometry nu numai că vă protejează telefonul în mod fiabil, dar devine și accesoriul dvs. de design.

Tipuri de huse pentru telefoanele mobile

Există 2 tipuri de bază de protecții pentru telefoane mobile: de tip buzunar, în care să introduceți telefonul, și husele flip cu deschidere.

Husă pentru telefonul mobil de tip buzunar: avantaje și dezavantaje

După cum sugerează și denumirea, husele de tip buzunar se potrivesc la telefon ca un buzunar și au o închidere cu magnet sau velcro. Husa de tip buzunar este o protecție elegantă din toate părțile. Puteți obține atât o variantă foarte ieftină, cât și o versiune din piele foarte luxoasă. Atunci când aveți telefonul închis într-o husă de buzunar, acesta este protejat foarte bine.

Dezavantajele huselor de tip buzunar

Principalul dezavantaj al husei de tip buzunar este că de fiecare dată când folosim telefonul, trebuie să îl scoatem din husă.. Fie că doriți să faceți o fotografie rapidă, să verificați ora sau să răspundeți la un apel, totul este mai dificil. De asemenea, trebuie să țineți telefonul în afara husei în timpul încărcării.

Odată ce scoateți telefonul din husa de tip buzunar, devine total neprotejat. De exemplu, dacă vă cade din mână în timp ce îl folosiți, aveți probleme. Dacă alegeți o husă de tip buzunar, în ciuda manevrabilității mai nepractice, vă recomandăm să vă echipați telefonul cu o folie subțire din silicon și protector de ecran pentru timpul când telefonul este scos din husă. Telefonul dvs. va fi astfel foarte bine protejat.

Un alt dezavantaj al huselor de tip buzunar este dimensiunea lor. Husa protejează bine telefonul, dar probabil că nu va încăpea în buzunarul pantalonilor.

Huse flip cu deschidere verticală și de tip carte

De asemenea, husa flip cu deschidere verticală și tip carte protejează bine telefonul dvs. mobil. În acest caz, telefonul este ținut ferm într-o husă din plastic dur sau într-o carcasă flexibilă și moale, și partea frontală cu clapetă. Când este închis, este ținut în poziție cu un magnet ascuns sau cu o buclă de magnet sau velcro.

Husa are, de obicei, un decupaj pentru camera foto, căști și încărcător. În comparație cu husele de tip buzunar, nu trebuie să scoateți complet telefonul înainte de utilizare, ci îl deschideți ca pe o carte. Unele huse flip și de tip carte sunt prevăzute cu o fereastră, astfel încât să puteți vedea cu ușurință apelurile pierdute, notificările și ora chiar și atunci când sunt închise.

Un alt avantaj al huselor flip și al huselor tip carte sunt buzunarele pentru bani și carduri, care permit să le folosiți ca un portofel și puteți păstra totul într-un singur loc.

Partea cu clapetă vă protejează telefonul și servește, de asemenea, drept suport practic.

Husă pentru telefon mobil cu design Green Gold

Pericolele vă așteaptă telefonul prețios la fiecare colț. Bazați-vă pe husa pentru telefon mobil cu design Green Gold.

Dezavantajele huselor flip

Husele de tip buzunar și cele cu clapetă au câteva dezavantaje comune: telefonul este bine protejat pe toate laturile, dar trebuie să deschideți carcasa atunci când îl utilizați. Dimensiunea este, de asemenea, un dezavantaj, când telefonul dvs. nu încape confortabil în orice buzunar.

Telefonul mobil este foarte bine protejat în husa tip flip și carte. Dezavantajul este dimensiunea mai mare și manevrarea oarecum incomodă cu telefonul, atunci când doriți să vă uitați la ceas sau să răspundeți la un apel, deoarece trebuie să deschideți capacul. De asemenea, carcasa cu clapetă este mai greu de ținut în mână atunci când este utilizată.

TIP: Ca și în cazul husei de tip buzunar, vă recomandăm achiziționarea unei folii de sticlă pentru ecranul și obiectivul camerei foto.

Avantajele husei din silicon

Husele practice din silicon moale sunt pe bună dreptate cea mai populară și cea mai utilizată protecție pentru telefoane împotriva căderilor și zgârieturilor. În comparație cu carcasele, aveți telefonul mobil într-o husă de silicon, atât perfect protejat, cât și întotdeauna gata de utilizare. Nu trebuie să deschideți nimic complicat sau să scoateți telefonul.. Știți cine vă sună sau ce oră este. De asemenea, veți avea aparatul foto la îndemână în orice moment, astfel încât să nu ratați nicio fotografie interesantă.

Husă pentru telefon mobil cu design Roses white

Cu husa pentru telefonul mobil cu design Roses white nu trebuie să vă faceți griji pentru telefonul dvs., îl protejează în mod fiabil chiar și de spinii ascuțiți ai trandafirilor.

Telefonul se ține bine în husa de silicon, nu alunecă și se simte minunat în mână. Mobilul are o dimensiune similară cu husa și fără ea și se potrivește confortabil în orice buzunar.

SUGESTIE: Puteți alege din modele noastre de huse de protecție din silicon sau creați-vă propria husă pentru telefonul mobil.

Dezavantajele huselor din silicon

În comparație cu husele flip, cu clapetă și de tip carte, husa din silicon moale protejează telefonul puțin mai rău. Vă recomandăm cu siguranță să combinați husa din silicon cufolia de protecție din sticlă sau cu folie pentru ecran, care altfel este complet neprotejat.

Calea de mijloc sau calea de aur: husă pentru telefonul mobil ULTIMATE CASE

Numărul unu în rândul protecțiilor. Husa pentru telefon ULTIMATE CASE este realizată din plexiglas indestructibil cu un capac negru din silicon. Combinat cu sticla de protecție, acesta a protejat telefonul mobil în testele de impact în urma unei căderi de peste 5 metri..

Husa pentru telefonul mobil ULTIMATE CASE precum și carcasa vă protejează telefonul pe toată lățimea.. Un capac special protejează, de asemenea, camera telefonului mobil. Spre deosebire de carcasele de tip buzunar și flip, la husa ULTIMATE CASE nu trebuie să scoateți telefonul din husă înainte de fiecare utilizare.

 Proiectați-vă o husă pentru telefonul mobil

Proiectați-vă o husă ULTIMATE CASE pentru telefonul mobil cu propria fotografie sau cu fotografia preferată. Protejați-vă telefonul într-un mod original.

Nu uitați să vă protejați ecranul și camera foto

Nici o husă sau carcasă nu vă face telefonul imposibil de spart. Indiferent dacă alegeți o husă sau o carcasă, în ambele cazuri vă recomandăm ca telefonul dvs. să fie protejat și cu folie de protecție din sticlă pentru ecran și obiectivul camerei foto. În acest fel telefonul dvs. va fi protejat perfect.

Citiți în continuare articolul pentru a afla, cum să vă creați cu ușurință propria husă pentru telefonul mobil.